Twitter dnes oznámila zahájení nové funkce „Threads“, která je navržena tak, aby spojovala více tweetů dohromady, což výrazně usnadní čtení. Uživatelé Twitteru často sdílejí více tweetů na téma nebo myšlenku, což je obecně označováno jako „tweetstorm“.



Když vytvoříte tweet, můžete jich pomocí tlačítka „+“ přidat více do původního tweetu v okně pro psaní. Všechny vaše tweety můžete napsat dopředu a pak odeslat najednou pomocí nového tlačítka „Tweet All“. Tweety mohou být také přidány do již publikovaného vlákna pomocí tlačítka „Přidat další Tweet“ a při procházení Twitteru se vám zobrazí nová možnost „Zobrazit toto vlákno“, která usnadňuje hledání série propojených tweetů.

Twitter uvádí, že nová funkce je určena pro lidi, kteří chtějí například poskytnout průběžné komentáře k určité události nebo tématu. Tato funkce je druhou významnou změnou, ke které došlo v posledních týdnech na Twitteru, po rozhodnutí o zvýšení počtu znaků o 140 až 280 znaků, aby uživatelé Twitteru měli větší prostor k vyjádření. Nová funkce by se měla rozšiřovat na iOS, Android a web v nadcházejících týdnech.

Zdroj: macrumors.com