Blíží se Vánoce a tak jsem tady s tipy na dárky pro geeky. Rozhodl jsem se doporučit produkty, které mám vyzkoušené. Nejde o úplné novinky, ale zase jsou to produkty, za které mohu dát ruku do ohně. Dokonce mě tak rozohnili, že jsem příliš bušil do stolu, takže se omlouvám za chvílemi roztřesený obraz. Šlo to od srdíčka.



Peak design

Prvním tipem jsou brašny a batohy od Peak Designu. Jsou promyšlené, ze skvělých materiálů a skvěle mi slouží už 2 roky. Nepromokavé, ergonomické a stylové. Prostě tak, jak to geek potřebuje.

Apple Sport Loop

Můj nejmladší přírůstek do sbírky pásků pro Apple Watch je nový sportovní řemínek. Díky skvělému materiálu je lehký, prodyšný a pohodlný. Uchycení na suchý zip je kupodivu spolehlivé a přesné. Pokud máte rádi barvy a sportovní styl, tak je to vynikající volba.

Apple AirPods

Sluchátka, která mají sice jen lehce nadprůměrný zvuk, ale přináší zcela nový komfort ovládání Apple zařízení. V kombinaci s Apple Watch, iPhonem, iPadem a Macbookem přináší promyšlené propojení, která vás uchvátí a už nepustí. Pokud jste ochotni se učit, otevře se vám nový svět.

Apple Pencil

Pero od Applu mě na první dobrou neoslovilo. S příchodem iOS11 se situace změnila a už si neumím představit svět bez něj. Skvělá podpora skrz celý operační systém z něj dělá jasnou volbu a vynikajícího pomocníka.

Hyper Juice 80W

Kombinovaný zdroj nabízí jedno USB-C pro napájení Macbooku a k tomu 4 klasická USB, ze kterých můžete nabít všechna ostatní zařízení. Jde o ideální cestovní řešení, které je kompaktní a funkční.

Studio Neat Canopy

Obal na Apple Magic keyboard je skvělým doplňkem iPadu, pokud chcete komfortně a spolehlivě psát delší texty. Obal slouží zároveň jako stojánek na libovolný typ iPadu.

Marley Rise BT

Sluchátka, která sice nevynikají žádným úchvatným technickým parametrem, ale jsou neuvěřitelně komfortní a vyvážená. Rozumný zvuk, rozumná cena, praktická skládací konstrukce, provoz přes BT nebo drát a k tomu příběh rodiny Boba Marlyho. To je kombinace, které jsem neodolal.

Ember

Nedávno jsem vám představil chytrou termosku Ember. U té se vývojáři nezastavili a nyní nabízejí i chytrý keramický hrneček. Představte si, že kdykoli po něm sáhnete, má vaše káva/čaj ideální teplotu, kterou jste si nastavili. Víc není třeba říkat.