Nálož úniků o nadcházejícím iPhonu se pravděpodobně nezastaví ani tento týden. Hned ze začátku týdne tady máme totiž nové informace z ověřeného zdroje od Bloombergu. Úniky se tentokrát týkají opět očekávaného iPhonu X Plus, který by měl Apple letos představit po boku aktuálního iPhonu X a také druhého očekávaného „levného“ 6,1″ LCD iPhonu.



Podle dnešní zprávy by měl větší iPhone X disponovat displejem s rozlišením 1242 x 2688, to by znamenalo, že by měl být displej skoro stejně tak ostrý, jako ten v nynějším iPhonu X. Bloomberg ve své zprávě také zmiňuje, že Apple přemýšlí také nad novou barevnou variantou. Do nabídky jablečných vlajkových lodí by se tak mohly vrátit zlaté telefony. Apple totiž teď nabízí „osmičkové“ modely ve variantách space gray, silver a gold, zatímco dražší modely jen ve variantách space gray a silver. Tato nová barevná varianta by se ale podle aktuálních informací neměla týkat levnějšího LCD modelu.

Bloomber mimo jiné uvedl, že Apple uvažuje nad zavedením funkce Dual SIM. To by znamenalo, že by Apple musel rozšířit slot na SIM karty o jeden další. Osobně si sice představit využití umím, nicméně nevěřím, že by Apple něco takového udělal (zvlášť v poslední době, kdy je trend spíše odstraňování). Zpráva však také uvádí, že to není finální rozhodnutí a je dosti pravděpodobné, že se Apple rozhodne počkat na podporu E-SIM. Díky tomu by bylo možné podporovat více SIM karet najednou bez nutnosti mít kartu fyzicky v zařízení. E-SIM už v některých zemích používají například iPady.

Zdroj: 9to5mac.com