Na oficiálním kanálu Applu se před malou chvíli objevilo 5 nových videí. 4 videa jsou z nové reklamní série lákající uživatele konkurenčních značek k přechodu na iPhone. 1 video je potom klasické „How To“, které uživatelům ukazuje, jak na jablečném telefonu experimentovat s barvami u fotek.



Všechny videa z nové reklamní kampaně „Switch to iPhone“ mají od 10 do 16 sekund. Apple v těchto krátkých reklamních spotech jednoduše zachycuje výhody iPhonu nad konkurenčními zařízeními. Apple tedy těmito reklamami působí na rozdíl od „How To“ kampaně na uživatele konkurenčních zařízení.

V prvním videu nám Apple ukazuje, jak jednoduché je iPhone zařízení a jak je ještě jednodušší na něj přejít. Ve druhém videu Apple vyzdvihuje mimořádnou bezpečnost operačního systému a uživatelských dat v něm uložených. Třetí video zdůrazňuje výbornou podporu všech Apple produktů a možnost získat podporu od skutečných lidí kdykoliv budete potřebovat. V posledním videu se poté Apple zaměřil na zdůraznění recyklovatelnosti jejich produktů a kreativní formou tak zákazníkům ukázal, že Apple vytváří taková zařízení, jejichž díly nekončí na skládkách. Na všechny 4 videa z této série se můžete podívat níže.

https://www.youtube.com/watch?v=i9vx-Cm6EjA

https://www.youtube.com/watch?v=EmU76dGh8wE

https://www.youtube.com/watch?v=1znDlFzyUpQ

https://www.youtube.com/watch?v=IlIr-kxot2M

Tím to ale nekončí. Apple vydal ještě jedno video z reklamní kampaně, ve které uživatelům ukazuje zajímavé „vylepšováky“, které mohou používat na jejich jablečném zařízení. Tentokrát se zaměřil na možnost hrát si s barvami poté, co snímek pořídíte. A to přímo v aplikaci Fotky. Na toto video se můžete také podívat níže pod tímto odstavcem.