Beats by Dre se spojil se společností UNDEFEATED pro novou řadu produktů, které obsahují nový design v tygrovaných odstínech zelené, bílé a černé. Spolupráce zahrnuje také novou sadu sluchátek BeatsX UNDEFEATED a nový reproduktor Beats Pill +.



Oba jsou k dispozici k nákupu v internetovém obchodě Apple. Sluchátka BeatsX, které jsou k dispozici za 179,95 dolarů, jsou v barvě černé a zelené s odpovídajícím designem pro pouzdro. Beats Pill + Speaker, který je k dispozici za 199 dolarů, má stejný design s černou částí pro ovládací tlačítka. Je dodáván s olivově zeleným kufříkem, který není součástí balení Beats Pill +.

Beats by Dre a UNDEFEATED již spolupracovali v roce 2013. Tehdy nabídli sluchátka Beats By Dre. K dispozici byl omezený počet v olivově zeleném odstínu UNDEFEATED. Apple Beats se pravidelně spojuje s designéry, celebritami a dalšími společnostmi, aby vytvořil speciální edici produktů. V červenci například Apple spolupracoval s francouzskou módní značkou Balmain a vytvořil speciální edici Powerbeats a Beats Studio Wireless Headphones.

Zdroj: macrumors.com