Samsung při včerejším představení svých nových modelů Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus ( více si o nich můžete přečíst v našem článku zde) na konferenci MWC 2018 opět neváhal a využil příležitosti udělat si srandu z jablečné společnosti. Ostatně jako vždy. Tentokrát posměšky mířil na vlajkovou loď – iPhone X.



Když Justin Denison, viceprezident pro marketing, začal mluvit o úžasném bezrámečkovém displeji, nezapomněl připomenout, že jejich nové telefony nemají kontroverzní výřez v horní části. „…Vytvořili jsme tak elegantní a unikátní design, že ani nepoznáte, kde obrazovka končí. A… Samozřejmě jako vždy, není tady žádný výřez.“

Tím však Denison s rýpáním neskončil. Řada následně přišla na čtečku otisků prstů. Denison ve svém projevu řekl, že v Samsungu vědí, že čtečka otisků prstů je tím nejoblíbenějším způsobem pro odemykání telefonu a tak se jí na rozdíl od konkurence rozhodně nehodlají vzdávat.

Ani jeden z posměšků však moc nedává smysl. Výřez na horní straně displeje je spíše věc preference každého uživatele a Samsung Galaxy S9 má místo něho dokonce dva rámečky – nahoře a dole. V případě způsobu autentizace už pak jde čistě o sílu zvyku. Znám spoustu lidí, kteří si na Face ID zvykli během pár minut a už nikdy nechtěli používat Touch ID. Opravdu je SAMSUNG takovým zastáncem čtečky otisků prstů, nebo se mu jen nepovedlo vyvinout pokročilou technologii na rozpoznávání obličeje? Posouzení necháme na vás.

Zdroj: iphonehacks.com