Apple dnes vydal aktualizace svých aplikací Clips a GarageBand v iOS. Aktualizace zahrnují nové funkce TrueDepth, různé nové obsahy a další. GarageBand je tedy nyní ve verzi 2.3.3, zatímco Clips se posunul do verze 2.0.3.



Clips nyní podporuje dvě nové scény Selfie inspirované filmy Pixar Hledá se Dory a Příšerky s.r.o., stejně jako devět nových animovaných nálepek. Apple také navrhl devět nových plakátů, které vám umožní vytvářet animované tituly, včetně školní tabule. K dispozici jsou také nové animované štítky s živými barvami a upravitelným textem a devět nových animovaných samolepek včetně ručně malovaných šipek, čmáranic, kruhů a podtržení. Na některé štítky byly přidány stíny, které zvyšují viditelnost světlého pozadí. Aktualizace dále opravuje problém s fotografiemi uloženými v iCloudu.

I GarageBand dostal mnoho vylepšení. Například novou sadu ke stažení nazvanou „Toy Box“ s bezplatnými vzdělávacími zvukovými efekty včetně zvířat, vozidel a počítání deseti v různých jazycích. Použijte výrazy obličeje a fotoaparát TrueDepth pro ovládání hudebních efektů jako je například kytara. Aktualizace dále obsahuje vylepšení stability a opravy chyb.

Zdroj: 9to5mac.com