Apple dnes snížil cenu programu AppleCare+ pro 9,7-palcový iPad a iPad mini. Nyní tedy je k zakoupení za 69 dolarů ve Spojených státech. AppleCare+ původně stál 99 dolarů pro každý iPad, ale tato cena se nyní vztahuje pouze na modely iPad Pro.



AppleCare+ je dobrovolný záruční plán, který prodlužuje záruční dobu iPadu na dva roky od data původního nákupu zařízení a přidává až dvě možnosti náhodného poškození. AppleCare+ pro iPad také poskytuje přístup 24/7 k podpoře poradců prostřednictvím online chatu nebo telefonu po dobu až dvou let od data původního zakoupení přístroje. Bez plánu majitelé iPadu mají omezenou jednoletou záruku společnosti Apple a počáteční 90denní bezplatnou telefonickou podporu.

Cena poplatků za opravu je ve výši 299 dolarů za iPad mini 3 a iPad mini 4 a 249 dolarů za většinu 9,7-palcových iPadů, včetně modelu šesté generace, který byl dnes představen na vzdělávací akci. Pro srovnání, předplacené náklady na AppleCare+ pro iPad plus jeden náhodný poplatek je 118 dolarů. Cena AppleCare+ pro 9,7-palcový model iPad a iPad mini byla také snížena v dalších zemích, včetně Austrálie, Kanady, Singapuru a Spojeného království. Ceny se liší podle místních měn.

Zdroj: macrumors.com