Na své konferenci v Chicagu Apple tiše představil pouzdra pro iPhone a iPad v nových jarních barvách a oficiálně spustila prodej řemínků pro Apple Watch, které byly představeny minulý týden.



Nová pouzdra jsou k dispozici v jasných základních barvách. Silikonová pouzdra pro iPhone X jsou například k dispozici v barvách citrónově žlutá, džínově modrá a malinově červená, stejně jako silikonová pouzdra pro iPhone 7/8 a iPhone 7/8 Plus.

Kožené kryty pro iPhone X, iPhone 7/8 iPhone 7/8 Plus jsou k dostání za 1 490 Kč v barvách bledě růžová, jasně oranžová, jarně žlutá a elektro modrá. Kožené pouzdro Folio je k dispozici za 2 990 Kč v nových odstínech bledě růžová a elektro modrá.

Kožený návlek pro 10,5-palcový iPad Pro je k dispozici za cenu 3 990 Kč, v barvách bledě růžová a elektro modrá, stejně jako pouzdra na Apple Pencil, které jsou v prodeji za 899 Kč.

Smart Cover na 10,5palcový iPad Pro je k dostání za cenu 1 590 Kč v nových odstínech citrónově žlutá a malinově červená zatímco kožený iPad Pro Smart Cover je k dostání v provedení elektro modrá a bledě růžová za cenu 2 290 Kč.

Apple minulý týden představil nové řemínky pro Apple Watch v různých jarních barvách a všechny tyto řemínky jsou k dispozici od dnešního dne za cenu 1 490 Kč. Sportovní řemínek je nyní k dispozici v citrónově žluté, malinově červené a džínově modré, zatímco sportovní řemínek Nike přichází v barvě Cargo Khaki/černá, narůžovělý/perlově růžový a černý/bílý.

Řemínky z tkaného nylonu jsou k dispozici v nových pruhovaných odstínech, včetně  růžová (proužky), modrá (proužky), šedá (proužky) a černá (proužky). K zakoupení jsou za 1 490 Kč.

Řemínek s klasickou přezkou je k dispozici v barvách bledě růžová, jarně žlutá a elektro modrá za cenu 3 990 Kč.

Všechny nové řemínky Apple Watch, pouzdra na iPhone, iPad a další příslušenství jsou k dispozici ke koupi z online obchodu Apple Store od dnešního dne a měly by být dostupné v obchodech později tento týden.

Zdroj: macrumors.com