Apple údajně brzy vydá nové pouzdro pro AirPods s integrovaným bezdrátovým nabíjením. To umožní bezdrátové nabití pouzdra a AirPods, když jsou umístěny na AirPower, bezdrátové nabíječce od společnosti Apple.



Ale co stávající majitelé AirPods? Očekává společnost Apple, že nahradí své stávající pouzdro novým? Nová kampaň Kickstarter se snaží vyřešit tento problém přidáním možnosti bezdrátového nabíjení vašemu stávajícímu pouzdru. Vyroben ze silikonu a nazvaný PowerPod, zapadá do pouzdra AirPods a přidává funkci bezdrátového nabíjení. Silikonové pouzdro samo o sobě je velmi tenké a přitom zvládá nabít všechny přístroje podporujících bezdrátové nabíjení Qi.

Chcete-li však zajistit, aby byla energie přenášena do vašeho pouzdra AirPods, musíte propojit kabel z pouzdra PowerPod do pouzdra AirPods. Pokud vás zaujmul koncept PowerPod, měli byste se obrátit na Kickstarter, která pořádá kampaň. Ta dosud získala podporu od 359 lidí. Získáno bylo 10 271 dolarů, což je stále o něco méně, než je potřeba – 22 000 dolarů. Ještě stále je čas 30 dní, než kampaň dosáhne konce, takže je pořád naděje pro uskutečnění projektu.

 

Zdroj: iphonehacks.com