Loterie vstupenek vývojářské konference Apple Worldwide Developers Conference skončila včera ráno v 10:00 hodin pacifického času a po ukončení registrace společnost Apple začala zasílat potvrzující e-maily vítězům.



Vývojáři, kteří měli to štěstí, že vyhráli vstupenku, mohou očekávat, že v průběhu několika následujících dnů jim bude účtována částka 1 599 dolarů. Společnost Apple využívá loterijní systém, který poskytuje vývojářům vstupenky WWDC v posledních několika letech kvůli vysoké poptávce. Vývojáři budou moci navštěvovat sezení pro vývoj aplikací iOS, watchOS, tvOS a macOS a přítomno bude i více než 1 000 inženýrů a manažerů společnosti Apple.

Letošní akce se bude konat v pondělí 4. června a v pátek 8. června. V pondělí bude Apple uvádět klíčové události pro představení nového softwaru iOS, tvOS, watchOS, macOS a HomePod a mohli bychom být překvapeni několika novými hardwarovými produkty. Zprávy zatím naznačují, že bychom mohli na konferenci vidět aktualizované modely iPad Pro s tenkými rámečky a kamerový systém TrueDepth pro funkčnost Face ID a levnější MacBook Air.

V návaznosti na klíčové události společnost Apple zpřístupní vývojářům nové softwarové aktualizace a zbytek týdne bude věnován technickým a praktickým laboratořím. Vývojáři, kteří nejsou vybráni k nákupu vstupenky WWDC, budou moci sledovat klíčové zasedání spolu s technickými zasedáními prostřednictvím webové stránky Apple Developer a aplikace WWDC pro iPad, iPhone a Apple TV.

Zdroj: macrumors.com