Obchodní dom John Lewis dnes otevřel nové místo ve čtvrti White City Westfield v Londýně a jednou z novinek je hluboká integrace s platformou HomeKit od společnosti Apple.



Společnost Apple se stala partnerem se společností Johna Lewise a snaží se ukázat obyvatelům Londýna, jak produkty HomeKit mohou vylepšit jejich domovy. Představují funkce hlasového ovládání Siri, propojené osvětlení a topení, přehrávání hudby a další.

Ale proč se John Lewis rozhodl spolupracovat s Applem, a ne Amazonem, například? „Spousta zákazníků Johna Lewise miluje a používá Apple iOS zařízení, mají iPad nebo iPhone. Naše statistiky odhalily, že 77% vyhledávání na zařízení JohnLewis.com pochází ze zařízení iOS, „vysvětluje Siân Grieve z John Lewis.

Ve videu, které sdílí kampaň, můžete nahlédnout do sekce Apple Smart Home u Johna Lewise kolem času 1 minuta a 30 vteřin. Zdá se, že prostor zahrnuje celou řadu populárních zařízení HomeKiti – jako několik lamp Philips Hue – a iPady jsou rozmístěny kolem podlahy showroomu, kde mohou zákazníci komunikovat. Několik demo stanic obsahuje vysvětlení, jak používat funkce HomeKitu jako „Hey Siri“ pro zapnutí a vypnutí scén Philips Hue.

Zdroj: macrumors.com