Modely iPhone 8 a iPhone 8 Plus v limitované edici (PRODUCT) RED budou vydány již zítra, podle interní zprávy distribuované zaměstnancům firmy Virgin Mobile a získané společností MacRumors.



Virgin Mobile uvádí, že v pondělí 9. dubna přidá Apple nové modely iPhonů do inventarizačního systému, což se shoduje s oznámením o vydání. V poznámce se uvádí, že tyto modely lze předobjednat, takže není jasné, zda bude tato edice okamžitě dostupná nebo že se začne dodávat později v dubnu, ale zdá se, že je Apple tento týden představí. Informace vycházejí ze zpráv o nových červených barvách iPhone od analytiků společnosti Rosenblatt Securities Jun Zhang a Steve Hemmerstoffer, kteří informují o mobilních zařízeních prostřednictvím svého Twitter účtu OnLeaks.

Společnost Apple představila v červenci 2017 edici (PRODUCT) RED u modelů iPhone 7 a iPhone 7 Plus, ale možná se rozhodla počkat až do dubna letošního roku, aby se prodeje těchto telefonů plně odrazily ve výdělcích za třetí čtvrtletí, zpravidla pomalejší období svého fiskálního roku. Nedávná zpráva prohlásila, že Apple také představí zlatý iPhone X, o kterém se ale Virgin Mobile nezmiňuje. Je možné, že Apple zítra oznámí jak na tom bude (PRODUCT) RED iPhone 8 a iPhone 8 Plus s dostupností, představí zlatý iPhone X či nabíjecí podložku AirPower.

Zdroj: macrumors.com