Apple tento týden poprvé přidal repasované modely Apple Watch Series 3 s LTE na svůj internetový obchod ve Spojených státech. Ceny repasovaných modelů se pohybují od 359 do 549 dolarů.



Ušetříte tedy 15 až 16 procent z ceny zcela nových modelů. 42mm Apple Watch Series 3 Cellular se stříbrným hliníkovým pouzdrem a sportovním řemínkem je například k dispozici za 359 dolarů, což je o 70 dolarů méně z ceny zcela nového modelu. Apple Watch Series 3 byly poprvé vydány v září 2017, ale zatím byly k dispozici modely GPS. Modely řady 3 jsou vybaveny rychlejším dvoujádrovým procesorem S3 a čipem W2 navrženým společností Apple, díky němuž je Wi-Fi až o 85 procent rychlejší.

Apple uvádí, že všechny repasované modely Apple Watch jsou důkladně prohlédnuty, testovány, vyčištěny a přebaleny s novou krabicí a všemi manuály a příslušenstvím, včetně síťového adaptéru. Podle našeho názoru jsou repasované výrobky společnosti Apple obecně nerozlíšitelné od zbrusu nových. Jakékoli repasované Apple Watch jsou dodávány se standardní jednoletou zárukou Apple platnou v den dodání. Záruka může být prodloužena až na dva roky od data původního nákupu s AppleCare+, která pokrývá náhodné škody. Pořídíte ho za cenu ve výši 49 dolarů ve Spojených státech.

Zdroj: macrumors.com