Společnost Apple nedávno rozšířila funkci mapování interiérů, která byla poprvé představena v iOS 11, na nové pobočky, včetně letiště Sydney Kingsford Smith a krytých nákupních center v Dallasu a Houstonu v Texasu.



Při uvedení do provozu byly vnitřní mapy dostupné pouze v několika letištích a obchodech po celém světě, ale Apple nepřetržitě přidával další mapy nákupních center a letiště. Nyní jsou k dispozici ve více než 35 největších letištích na světě, ve vybraném počtu měst ve Spojených státech a Evropě, včetně Baltimore, Bostonu, Chicago, Dallas, Houston, Londýn, Los Angeles, New York, Philadelphia, San Jose, San Francisco a Washington, DC. Funkce mapování interiérů poskytuje plné rozvržení každého obchodního centra nebo letiště s ikonami pro restaurace, výtahy, koupelny, obchody a další významné památky.

Různé podlaží jsou jasně vyznačeny, což usnadňuje navigaci v neznámých oblastech. Na letištích uživatelé mohou vidět umístění bezpečnostních kontrolních terminálů, odbavovacích stánků a oblastí pro výdej zavazadla, což může být užitečné v novém místě. Co se týče obchodů, ty mohou být filtrovány podle kategorií, jako jsou móda, krása, jídlo a obuv, takže je rychlejší najít to, co hledáte. Úplný seznam všech letišť a obchodů, kde lze využít funkci mapování v interiéru, je k dispozici na webových stránkách společnosti Apple.

Zdroj: macrumors.com