Apple dnes zahajuje novou promo akci na službu Apple Pay a nabízí novým zákazníkům společnosti Postmates šanci na dopravu první zásilky zdarma, když nákup uskuteční pomocí Apple Pay.



Letní akce je o něco delší než předchozí nabídky od společnosti Apple, je k dispozici do 30. června. Společnost Apple v tiskové zprávě uvádí, že nabídka je dostupná pouze pro nové zákazníky, kteří ještě neuskutečnili objednávku v Postmates. V takovém případě můžete uskutečnit svou první objednávku a použít službu Apple Pay, abyste mohli využít tuto promo akci. Není požadován žádný promo kód. Letní promo akce také zdůrazňuje další obchody, kde je akceptován Apple Pay, jako je například Whole Foods, Gap a Crate and Barrel, o kterých Apple říká, že zde můžete najít vše, co budete potřebovat pro letní párty.

Společnost Apple předtím spolupracovala s Postmates v jedné z těchto propagačních akcí během loňských svátků a nabídla bezplatné doručení na všechny objednávky v ceně přes 20 dolarů, pokud jste použili Apple Pay na Postmates Unlimited. Nedávno společnost spolupracovala s aplikacemi Hayneedle, 1-800-Flowers a Instacart.

Zdroj: macrumors.com