Instagram již několik let nepoužívá chronologické seřazování příspěvků, takže je obtížné určit, kdy jste viděli všechny nové příspěvky v této sociální síti. Tento problém se pravděpodobně společnost chystá vyřešit novou funkcí.



Ta je navržena tak, aby upozorňovala uživatele, když shlédli všechny příspěvky za posledních 48 hodin. Poprvé byla zaznamenána společností TechCrunch a mluvčí Instagram potvrdil, že je testována a objeví se pro omezený počet uživatelů. Instagram nicméně neposkytl podrobnosti o tom, jak funguje a zda zahrnuje každý příspěvek od lidí, které sledujete, nebo jen ty nejlepší, které se algoritmus rozhodl zobrazovat.

Nová funkce je součástí slibu společnosti Instagram nabízet funkce statistiky, které uživatelům umožní zjistit, kolik času stráví v aplikaci Instagram. „Budeme vytvářet nástroje, které pomohou lidem vědět více o čase, který stráví na Instagramu. Pochopení toho, jak může čas strávený on-line ovlivňovat lidi, je důležitý a je odpovědností všech společností být upřímní. Chceme být součástí řešení. Beru tuto odpovědnost vážně,“ řekl generální ředitel společnosti Instagram Kevin Systrom minulý týden na Twitteru.

Zdroj: macrumors.com