V oblasti hudby je pro mnohé lepší využívat konkurenci Apple, například Spotify než Apple Music v iOS 11. Celkové prostředí aplikace Hudba je totiž výrazně horší. Jelikož se blíží představení iOS 12, různí designéři vytvářejí koncepty, které ukazují, jak by mohl systém jablečné společnosti vypadat a jaké změny by mohl přinést.



Álvaro Pabesio si vzal na starost Apple Music. Pokud by měl tento grafický designér pravdu, byla by hudební aplikace mnohem přijatelnější. Jeho koncept je totiž přehledný a snadno se v něm pohybuje. Spousta věcí lze zvolit skrze jednu kartu.

Změna by mohla být i co se playlistů týče. Skupinové playlisty by bylo možné sdílet až s 50 přáteli. Aplikace by měla vylepšenou zpětnou vazbu směrem k interpretům. Koncept nabízí změnu ukazatele hodnocení písní, ty by měly zajímavý vzhled šipek.

Verze Pabesia vypadá krásně, přehledně a funkčně. Přepracuje jablečná společnost aplikaci Hudba? To se stále jistě neví. Za dva týdny proběhne WWDC konference, po té se možná něco nového dozvíme.

Zdroj: macrumors.com