Poslední dobou se internet jen hemží informacemi o nadcházejícím drobkovi z dílny Applu. iPhonu SE 2. Zatímco první úniky odhalovaly klasický design se skleněnými zády, které by umožnily bezdrátové nabíjení, pozdější úniky nabídly pohled na mnohem zajímavější telefon s designem podobným tomu, která najdeme na iPhonu X.



Jak to vlastně s iPhonem SE 2 bude je zatím nejasné, nyní se však na internetu objevila nová kontroverzní zpráva z dodavatelského řetězce Applu – na serveru Macotakara. Jako první informace, kterou se ze zprávy dozvíme je informace o pozdějším příchodu tohoto telefonu, dorazit by totiž měl dorazit až v září tohoto roku. Dodavatelský řetězec informuje, že výroba ještě dokonce ani nezačala. Znamenalo by to tak, že by byl iPhone SE 2 představen s trojící nových iPhonů, kterých se máme dočkat letos na podzim.

A tady mi vyvstává myšlenka – nepletou se tady již pojmy? Není novým iPhonem SE myšlen menší a levnější LCD model iPhonu X s 6,1″ displejem? Ostatně by to nebylo poprvé, kdy byly úniky zaměňovány s jinými zařízeními. Ale to není všechno, co se ze zprávy dozvíme.

O designu jsme se toho ze zprávy moc nedozvěděli, přesto zpráva potvrdila to nejdůležitější – bezrámečkový design a technologii Face ID. Právě tímto únikem se v poslední době internet jen hemží.

Zdroj: 9to5mac.com