Možná budete muset z různých důvodů vyndat nebo vyměnit vaši SIM kartu. Ať už svůj iPhone prodáváte nebo karty musíte vyměňovat během cestování, čtěte dále, abyste zjistili, jak snadno to lze udělat.



Pokud jste od společnosti Apple právě zakoupili nový iPhone, najdete v balení i malý nástroj, jak je znázorněno na obrázku níže. Pokud ho nemáte, můžete použít malou ohnutou kancelářskou sponku. Jen se ujistěte, že se snadno vejde do otvoru pro vyndání SIM karty.
Kde najít nástroj pro vyndání SIM a jak uspořádat více SIM
Pokud zjistíte, že často vyndáváte nebo přepínáte SIM karty, můžete si na Amazonu zakoupit balíček deseti nástrojů za pouhý 1 dolar. Pokud potřebujete dobrý způsob, jak uskladnit více SIM karet, je zde také skvělá sada, která obsahuje také nástroj pro vyndání SIM a adaptéry.

Jak vyndat SIM kartu z iPhone

  • Uchopte nástroj pro vyndání SIM karty nebo malou kancelářskou sponku (ohnutou, jak je znázorněno níže).
  • Zasuňte nástroj do otvoru, kde je vložena SIM (na pravé straně zařízení iPhone)

Modely iPhone 4 a dále mají SIM kartu na pravé straně. Jediné modely, které mají SIM kartu umístěnou nahoře, jsou původní iPhone, 3G a 3GS. Pamatujte si, že SIM karta a zásobník se mohou vrátit do telefonu pouze jedním způsobem. SIM karta bude potiskem vzhůru, když ji vložíte zpět do svého iPhone. Pokud máte potíže s vyndáním vaší SIM karty, oslovte Apple Support nebo navštivte nejbližší Apple Store nebo AASP.

Zdroj: 9to5mac.com