Nová propagační akce Apple Pay nabízí slevu v aplikaci 1-800-Flowers právě do Dne matek 13. května. Pokud používáte Apple Pay k nákupu dárkové sady v této aplikaci nebo na 1800Flowers.com, můžete dostat 15 dolarů slevu z vaší objednávky.



Sleva bude automaticky použita v procesu platby a můžete ji uplatnit do 13. května 2018, 11:59. EST. Dárková sada obchodu zahrnuje květiny, plechovky na popcorn, dárkové koše s čajem a ovocem a mnoho dalšího v ceně od 25 do více než 100 dolarů. Mnohé z těchto dárkových balíčků podporují doručení ve stejný den, jako ho objednáte místními květináři. Akce na Den matek matky povzbuzuje zákazníky, aby nakupovali pro své maminky v maloobchodních prodejnách, jako jsou Saks Fifth Avenue, Macy’s a Lululemon, kde je podporován Apple Pay.

Apple uvádí, že Etsy, Soothe a Print Studio dělají ještě jednodušší ukázat mamince, jak moc ji milujete. Společnost Apple v letošním roce uspořádala různé slevové akce pro uživatele Apple Pay, minulý týden se zaměřila na slevu nábytku u společnosti Hayneedle. Před tím byli partneři McDonald’s, Adidas, Hotwire, Fanatics, Grubhub, Seamless, TouchTunes, Fandango a další.

Zdroj: macrumors.com