Společnost Olloclip dnes oznámila zcela nový systém objektivů, který je určen výhradně pro iPhone X. S objektivem mohou majitelé iPhone X posílit vestavěný fotoaparát. Společnost uvedla, že nový systém objektivů obsahuje mnoho funkcí, které znáte z předchozích příslušenství Olloclip.



Ty jsou vybaveny výměnnými objektivy Connect X, které uživatelům pomáhají přizpůsobit se každému prostředí. Pro iPhone X je k dispozici několik čoček:
Super-Wide: Čtyřnásobný objektiv s více než 120° viditelností.
Rybí oko + Makro 15x: Unikátní 180° širokoúhlý sférický efekt + 15násobné zvětšení.
Teleobjektiv: 2x optický zoom
Makro 14x + 7x a Macro 21
Existuje mnoho novinek výhradně pro iPhone X, včetně držáku objektivu, který umožňuje, aby Olloclip byl kompatibilní s chráničem obrazovky, stejně jako zarovnání s předními i zadními fotoaparáty iPhone X. Systém má závěsný stojan určený k přenášení soupravy. Kromě oznámení o objektivu pro iPhone X, Olloclip aktualizuje jednotlivé objektivy pro iPhone 7/8 a 7/8 Plus. Nové produkty mají nižší cenu, výměnné čočky a mnoho dalšího. K dispozici je šest objektivů: Super-Wide, Rybí oko + Makro 15x, Telephoto 2x, Ultra-Wide, Makro 14x + 7x a Makro 21x. Příslušenství pro iPhone X se začne prodávat v červnu v Apple Store za cenu od 59,99 do 79,99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com