Několik dní po aktualizaci aplikace pro iOS společnost Philips dnes vydává aplikaci „Philips Hue Sync“ pro počítače Mac a PC. Pomocí aplikace mohou uživatelé synchronizovat své světelné odstíny podle filmu, hudby nebo hry pro ještě více ponořující zážitek.



Aplikace funguje tak, že vytváří světelné skripty pro blízké zářivé světlo, založené na obsahu na obrazovce Mac, což společnost Philips nazývá inteligentním barevným algoritmem. Díky shromážděným informacím se aplikace poté přizpůsobí vybraným světlem podle obrazovky, na kterém běží hra nebo film v reálném čase. Pro hudbu Philips Hue Sync vytváří světelné skripty založené na rytmu a druhu písně. Kterékoli z funkcí lze dále přizpůsobit, včetně úrovní jasu od jemného až po intenzivní.

Chcete-li nastavit aplikaci, budete muset vytvořit novou zábavnou oblast v aktualizované aplikaci Philips Hue na zařízeních iOS nebo Android. Tato oblast může zahrnovat vše od jedné žárovky Hue až po sbírku zařízení, jako jsou Hue Light Strips a stolní lampy (až 10 světelných paprsků), ale většina je barevná. Pak jednoduše stáhněte aplikaci pro Mac Philips Hue Sync, připojte a zvolte novou zábavnou oblast z nabídky.

https://youtu.be/XcnU78rhFwk

Zdroj: macrumors.com