Společnost Hulu dnes potvrdila, že uživatelé budou mít možnost stáhnout obsah ze streamovací služby do svých mobilních zařízení. To umožní uživatelům sledovat různé show a filmy, i pokud nejsou v blízkosti Wi-Fi.



Streamingová společnost také potvrdila, že možnost offline sledování bude zážitkem pro předplatitele služby Hulu za standardní cenu 7,99 dolarů/měsíc s reklamami. Ti, kteří zaplatí 11.99 dolarů/měsíc bez reklam, se jim vyhnou i ve stažené show. Podle společnosti TechCrunch to znamená, že odběratelé budou stahovat reklamy spolu s vybranou show a nebudou mít možnost tyto reklamy rychle přeskočit. Hulu zatím neoznámil, co bude k dispozici pro prohlížení offline, ale pravděpodobně bude omezený výběr podobný jako ve službě Netflix.

Netflix původně zahájil offline prohlížení mnoha koncertů a některých filmů koncem roku 2016 a otevřel novou sekci, která byla speciálně označena jako „k dispozici ke stažení“. Showtime zahájil v roce 2017 funkci offline prohlížení, která nabízí celý televizní a filmový katalog služby. Amazon, Starz a Epix také podporují stažení offline, ale HBO stále tuto funkci nenabízí. Hulu bude jako první obsahovat i reklamy. Pokud jde o datum zahájení offline sledování, společnost uvedla, že bude k dispozici někdy během „2018-2019 Upfront sezóny“, což by mělo znamenat v příštích několika týdnech.

Zdroj: macrumors.com