Twelve South dnes oznámila uvedení nového adaptéru AirFly, který je navržen tak, aby vám umožnil používat AirPods nebo jiné sluchátka Bluetooth v situacích, kdy jsou k dispozici pouze konektory pro kabelová sluchátka, například v letadle nebo v posilovně.



Když jste v letadle, pro poslech hudby je často vyžadováno připojení kabelových sluchátek do konektoru, což vám zabraňuje používat AirPods nebo sluchátka Bluetooth. AirFly je malé zařízení, které má velikost samotných AirPods. Připojíte je k AirPods přes Bluetooth a pak pomocí malého kabelu zapojíte AirFly do jakéhokoli konektoru pro sluchátka, který vyžaduje fyzické připojení.

Pravděpodobně nenajdete mnoho situací, kdy je potřeba připojení kabelových sluchátek, ale pro dálkové lety, kdy si rádi poslechnete nějakou hudbu, je AirFly užitečným doplňkem. Je to také velmi užitečné v posilovně nebo v autě, které nemá nativní podporu Bluetooth. Jak již bylo zmíněno výše, AirFly má podobnou velikost jako AirPods a je dodáván s cestovním pouzdrem, takže je snadné ho vzít s sebou. Spolu s pouzdrem je dodáván stereo audio kabel 3,5 až 3,5 mm a na nabíjení AirFly je k dispozici kabel USB. AirFly má vestavěnou baterii, která vydrží nabitá přibližně 8 hodin a může se nabít z libovolného portu USB. Zakoupit ho můžete z webu Twelve South za 39,99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com