Nomad, díky své kombinaci vysoce kvalitních materiálů a odborné řemeslnosti vydal několik řemínků pro Apple Watch. Z nich jsou kožené řemínky asi nejhezčí. Tyto ohromující řemínky nejsou nové. Moderní a tradiční stylové řemínky jsou dostupné už delší dobu.



Očka i přezky jsou vyrobeny z nerezové oceli. Očka vytvářejí odvážný vzhled, který opravdu vyniká na Apple Watch. To je něco, co jsme neviděli u žádných jiných řemínků. Očka sledují křivku Apple Watch a dávají tak dojem, že tělo je o něco větší, než je. Nemáme rádi obrovské hodinky, ale tyto očka jsou velmi příjemné. Jeden z nejstarších řemínků v USA má své jméno vyražené přímo na spodní straně. Společnost Horween Leather Company sídlí v Chicagu a od roku 1905 vyrábí řemínky.

V moderním nebo tradičním stylu vypadá kůže výjimečně. Je měkká, ale dostatečně silná, že se příliš snadno neroztáhne. Samozřejmě, tyhle věci se stanou, ale ne tak snadno, jako kdyby byly přehnaně měkké. Jsme fanoušci jak šedé kůže, tak hnědé kůže, ale která vypadá lépe, nemůžeme posoudit. To, co se nám opravdu líbí, je, jak se formují v průběhu času. Z krabice jsou řemínky poměrně ztuhlé, zvláště tradiční styl, který je silnější. Když je nosíte, je to jako nový pár bot, začnou se formovat na vlastním zápěstí a zvyšuje se jejich pohodlí.

Po spoustě použití, ani očka ani spona nemají opravdu žádné známky poškození nebo opotřebení. Existuje široká škála řemínků Nomad, ze kterých si můžete vybrat podle toho, co hledáte. Očko a spona jsou černé i stříbrné, kůže je v rustikální hnědé a břidlicově šedé barvě, velikostech 38mm a 42mm, v moderním a tradičním stylu. Tradiční styl je dostupný pouze v rustikálním hnědém provedení a v moderním stylu je k dispozici speciální 38mm růžový zlatý a modrý kožený model. Všechny řemínky jsou k dispozici přímo od společnosti Nomad za cenu v rozmezí 59,95 až 79,95 dolarů v závislosti na stylu. Pro ty, kteří hledají sportovní řemínky, Nomad je nabízí také.

Zdroj: appleinsider.com