Pokud je na vás iPhone X drahý, existuje jeho levnější sourozenec. Ruský výrobce příslušenství Caviar přišel na trh s novým iPhone X Tesla, který vzdává čest automobilovému výrobci. No a vám v závislosti na směnném kurzu vrátí nejméně 4500 dolarů.



První vypuštěný model má na zadní straně velký solární panel, který napájí baterii. V případě, že chcete aktivovat napájení, stisknete jen tlačítko na zadní straně.

Přístroj je vyroben z uhlíkových vláken. Naleznete na něm eloxované knoflíky na obou stranách s pozlacenými dekorativními prvky na zadní straně.

Caviar plánuje 999 modelů iPhone X Tesla, navíc každý kus bude mít individuální výrobní číslo dle toho, v jakém pořadí byl vyroben. Společnost nabízí 64GB model iPhone X Tesla za 284 000 rublů nebo přibližně 4,555 dolarů.

Model 256 GB bude za 299 000 rublů nebo 4 805 dolarů bez daní. Zvláštní je, že společnost přístroj uživateli dá až po kontrole položky, no a transakce je „doprovázena osobním konzultantem“.Ať už to znamená cokoli, s novou generací originálních iPhonů od Apple asi nemá cenu kupovat takový přístroj.

Zdroj: idb.com