Společnost OnePlus v úterý tohoto týdne uvedla svou novou vlajkovou loď – OnePlus 6. Telefon má konkurovat všem současným high-endovým telefonům na trhu a kromě výborného výkonu a výbavy útočí také poměrně nízkou cenovkou. Telefony OnePlus jsou dlouhodobě známy jako jedny z nejlépe optimalizovaných Android telefonů. Není proto žádným překvapením, že si známy YouTuber EverythingApplePro nenechal ujít speed test tohoto nového telefonu ve srovnání s nejnovějším iPhonem X.



Nejnovější OnePlus 6 nabídne procesor Snapdragon 845, 8GB RAM, 64GB interní paměti, duální fotoaparát s rozlišením 20 + 16 Mpx. Vestavěný akumulátor nabídne kapacitu 3300 mAh a co se týče konektivity, telefon vsadil na USB-C, za což jsme moc rádi.

EverythingApplePro testoval klasickým způsobem. Nejdříve otevíral aplikace a následně renderoval video a zapsal si čas, který byl pro toto všechno potřebný. Následně provedl druhé kolo, které mělo otestovat schopnost telefonu udržet si otevřené aplikace v paměti RAM. A tentokrát YouTuber poprvé využil také chyby v iOS, která úplně odstranila animace systému a vyzkoušel tak, kolik z výsledného času ukousnou jen samotné animace. Na celé video se můžete podívat níže.