Apple Watch se v posledních letech neustále zlepšuje, jejich životnost baterie je ale stále slabší ve srovnání s některými jinými zařízeními pro sledování kondice a zdraví na dnešním trhu. Přidejte ještě zatížení kvůli LTE, a je to ještě výraznější.



Nejjednodušší způsob, jak vyřešit problémy s upozorněním na nízkou kapacitu baterie, je koupit si přenosnou nabíječku. Podívejte se na naše tipy pro nejlepší přenosné nabíječky Apple Watch.

Belkin 6700mAh Portable Valet Charger: $73

Na snímku nahoře je Belkin, i když je to drahá přenosná nabíječka, je jednou z našich oblíbených. Mezi nejdůležitější vlastnosti patří mimořádná kvalita, extra port USB a LED kontrolka, která vám ukáže zbývající životnost baterie. Zabudovanbaterie 6700mAh bude schopna nabít Apple Watch zhruba osmkrát. Zákazníci jsou o něco méně nadšeni, především kvůli rozhodnutí společnosti Belkin, že do portu USB budou zahrnovat pouze 1A nabíjecí rychlost. Za mě, pokud je moje zařízení na nabíječce celou noc, nestarám se o rychlost, pokud je ráno připravené.

Griffin 1050mAh Travel Power Bank pro Apple Watch: $60

Travel Power Bank má několik výhod, tou první je velikost, je totiž jako klíčenka. Tato nabíječka nabíjí pouze vaše Apple Watch. Pokud si je pravidelně zapomínáte nabít, je to snadný způsob, jak zajistit, že je budete mít vždy nabité.

UGREEN 2200mAh Portable Apple Watch Charger: $40

UGREEN se odlišuje od ostatních dvou v konstrukci i kapacitě. Má hezké černé kovové pouzdro, zatímco kapacita je 2220mAh. Navíc je k dispozici i verze s větší kapacitou 4400mAh. Prodává se za 40 dolarů.

Nomad 1800mAh Pod: $20

Pokud hledáte dobrý design, bude se vám tahle nabíječka jistě líbit. Je vyrobena z hliníkové desky a má elegantní vzhled a integrované úložné prostory pro vaše kabely. Nabíjí se přes integrovaný port microUSB na zadní straně a obsahuje obvyklé LED indikátory, které ukazují zbývající životnost baterie.

Zdroj: 9to5toys.com