Jako nejvíce pravděpodobný termín pro konání Apple Keynote Eventu se zdá být 12.9.2018. Podívejme se na to, co nás pravděpodobně v září čeká. Nutno dodat, že přesé a 100% informace nezná nikdo na světě, kromě vedení společnosti Apple



Jednotlivé body, kterých se máme dočkat:

  • Tři nové telefony iPhone. Očekávejte aktualizovaný iPhone X s obrazovkou o velikosti 5,8 palce OLED; nový špičkový iPhone s 6,5palcovou obrazovkou OLED; a nový levnější model (který bude vypadat jako iPhone X) s 6,1-palcovým LCD displejem. Dvě větší zařízení mohou mít v některých oblastech slot pro karty se dvěma SIM karty.
  • Levné a barevné6.1-palcový iPhone bude dodáván v různých barvách. (Dřívější úniky říkají, že budou k dispozici v šedé, bílé, modré, červené a oranžové varianty.) Bude mít také barevné hliníkové hrany namísto barevného krytu z nerezové oceli na zařízení iPhone X.
  • Gesta pro všechnyVšechna tři zařízení budou mít nové ovládací prvky gesta zavedená v zařízení iPhone X, stejně jako systém Apple Face ID. Apple také očekává, že využije větší obrazovku o velikosti 6,5 palce s možností „prohlížet obsah vedle sebe“ v aplikacích jako Mail a Calendar.
  • Pojmenování zmatekPodle názoru Bloombergu došlo k poměrně malým vnitřním diskusím o jménech, jelikož tři zařízení nejsou snadno rozlišitelná. Novým špičkovým zařízením může být „iPhone Xs“ s větším zařízením „iPhone Xs Plus“. To se může změnit.
  • Periferní zařízení a dalšíNěkdy v tomto roce (ne nutně v září) můžeme také očekávat aktualizované AirPods; nový Apple Watch s větší obrazovkou ve stejném těle; nová bezdrátová nabíječka (pravděpodobně velmi opožděná podložka AirPower); a vylepšené funkce pro iPad s štíhlejšími obrysy a Face ID, které nahrazují tlačítko pro snímání otisků prstů.