Throwboy představil nový projekt Kickstarter. Nová kolekce Iconic Pillow zahrnuje výběr  polštářů, které jsou navrženy tak, aby vypadaly jako výrobky společnosti Apple. Sbírka obsahuje pět polštářů.



První vypadá jako zařízení Apple II, vydané v roce 1977; první Macintosh, vydán v roce 1984; iMac G3, který byl vydán v roce 1998, iPod, který byl vydán v roce 2001 a iPhone, který byl vydán v roce 2007. Každý z pěti polštářů má vyšívání a detaily designu, aby vypadal jako produkt, který má představovat. Polštář, který má vypadat jako Macintosh má například duhové logo (ne logo Apple, z důvodů ochranné známky), má vyšitou disketovou mechaniku a boční otvory.

Polštář, který představuje iPod je vybaven kolečkem a obrazovkou, zatímco iPhone obsahuje Home Button, reproduktor a stříbrnou a černou barvu, jako původní zařízení.

Podle společnosti Throwboy jsou všechny polštáře vyrobeny z ultrajemného plyše, s pečlivou výšivkou, etiketami z tkaných a hedvábných látek a polypropylovou náplní. Každý polštář měří přibližně 13 x 5 x 13 palců a váží pouhý kilogram. První zájemci mohou dostat jediný polštář dle svého výběru za 27 dolarů, po kterém se ceny zvýší na 33 dolarů. Ceny za dva polštáře začínají na 54 dolarů pro první zájemce, zatímco všech pět zakoupí první zájemci za 135 dolarů.

Zdroj: macrumors.com