Společnost Logitech dnes představila nejmodernější a nejpohodlnější myš nazvanou MX Vertical. Tento model, který byl navržen ve spolupráci s odborníky z oblasti ergonomie, kombinuje skvělý vzhled s výkonem.



Podle nedávného průzkumu až 12 procent uživatelů počítačů cítí každodenně nepohodlí nebo bolesti a to je spotřebitelská základna, na kterou se Logitech zaměřuje pro tento produkt. Logitech testovala desítky prototypů a návrhů, aby přišla s ideálním tvarem, hmotností a pohybem, díky kterému nebudete cítit bolest, ale nezabrání v používání myší. Myš MX Vertical společnosti Logitech je vybavena vertikálním úhlem 57 stupňů, což snižuje svalovou aktivitu až o 10 procent oproti standardní myši. Nabízí opěru palce a pohodlné uchopení díky gumovému povrchu. Vestavěná dobíjecí baterie 240 mAh nabízí až čtyři měsíce používání a díky funkci rychlého nabíjení můžete myš zapojit do nabíječky na pouhou jednu minutu a pak ji používat až tři hodiny.

Myš je vysoce přizpůsobitelná s přesným senzorem, který umožňuje čtyřnásobný pohyb ruky ve srovnání se standardní myší, což snižuje únavu při používání. Přepínač v horní části myši umožňuje snadnou úpravu rychlosti a přesnosti kurzoru z 400 DPI na 4000 DPI, zatímco software Logitech umožňuje další přizpůsobení. Funkce Easy-Switch umožňuje přepínat myš mezi dvěma počítači bez nutnosti opětovného párování. Myš má cenu 99,99 dolarů a bude k dispozici v maloobchodních prodejnách od září. Myš lze předem objednat z webových stránek společnosti Logitech od dnešního dne.

Zdroj: macrumors.com