Ať už hledáte rychlou spásu před odletem na dovolenou nebo si jen nevíte rady ze zablokovaným iPhonem, v iPhonePoint.cz servisním středisku budete ve správných rukou. Školení profesionálové se o vaše jablečné zařízení postarají už za 20 minut a na několik místech v Praze.



Rozbitý displej potrápil nemalou část z nás. Telefon za více než 20 tisíc se během okamžiku změnil na smršť pavučin. V tuto chvíli tak musíte najít místo, ve kterém se o vaše zařízení postarají. Rychle, kvalitně a za spravedlivou cenu. iPhonePoint Service jsou schopni tento problém vyřešit nejrychleji jak je to možné. Oprava displeje vás přitom vyjde už od 1.150 Kč.

Ve specializovaném Apple Servisu Vám pracovníci však nabídnout kompletní péči o Vaše zařízení. Hledáte tedy místo, kde si nechat opravit baterii?  Vyměnit mikrofon? Nebo vám zařízení spadlo do vody? Zde jste na správném místě. Servis vám na počkání pomůže opravit iPhone, iPod, iPad a Mac.

Nyní už na sedmi místech v Praze…

Proč jezdit přes celé město, když máte kvalitní servis přímo u vás? iPhonePoint Service má své pobočky hned na sedmi místech po celé Praze. Najdete jej v centru Prahy na adrese Spálená 17 , Revoluční 17, OC Nový Smíchov, OC Letňany, OC Chodov, OC Černý most a Arkády Pankrác. Zde se o vás postará příjemný personál a seznámí vás s veškerými kroky, které vás budou v případě opravy čekat.

Mapa servisních míst v Praze

Díky zkušenostem a skladovým zásobám originálních servisních dílů, je technik schopen u vašeho zařízení pečlivě diagnostikovat problém a u některých oprav do 20 minut být hotov. Vy si tak v klidu vychutnáte kávu či jiné občerstvení. Samotná diagnostika právě vašeho problému bude provedena zdarma.

Přímo na webových stránkách Apple servisu iPhonePoint.cz můžete z pohodlí domova zjistit cenu a přibližnou dobu opravy právě vašeho zařízení.

iPhone Point Service v Centrum Černý Most

Technik u vás doma

V případě, že se nemůžete na jednu ze sedmi poboček dostavit osobně, servis nabízí možnost opravy přímo u vás. Stačí jej kontaktovat přímo na telefonní číslo a technik je hned u Vás.

Rovněž na webových stránkách iPhonePoint.cz můžete z pohodlí domova zjistit cenu a přibližnou dobu opravy právě vašeho zařízení. Kompletní ceník jednotlivých produktů můžete najít zde. Prezentovaná cena je přitom kompletní a součástí je jak opravovaný originální díl tak práce technika. Na jednotlivé úkony vám přitom servis dá i 24 měsíců záruku.