Společnost Philips představila novou sestavu inteligentních žárovek. Nová kolekce obsahuje inteligentní osvětlené zrcadlo a spoustu nových světel, které jsou ideální pro vaši koupelnu, obývací pokoj, ložnici nebo dokonce i dvorek.



Mnoho nových výrobků nemá dokonce vyměnitelné žárovky a používá LED diody. První je zrcadlo Adore, které lze ovládat z vašeho iPhonu nebo iPadu. Měří asi 20 centimetrů a je obklopeno bílým LED světlem, které může být tlumené nebo jasné. Cena tohoto zrcadla je 249,99 dolarů a má být k dispozici 20. srpna. K dispozici je také nové stropní svítidlo Adore, které stojí 179,99 dolarů a vydrží až 30 000 hodin.

Společnost Philips nabízí také nové světlo nazvané Ascend Pendant. Je určené pro kuchyně, obývací pokoje a ložnice, můžete na něm změnit barvy. Stojí 149,99 dolarů. Zakoupit si také můžete podlahové světlo za 179,99 dolarů a nástěnné osvětlení za 99 dolarů. Společnost Philips také představila svůj novou venkovní světelnou pásku. Páska je navržena tak, aby odolala všem povětrnostním podmínkám. K dispozici je kratší model za 89.99 dolarů a delší za 159.99 dolarů.

Zdroj: cultofmac.com