Facebook představil svou novou službu pro seznámení na začátku tohoto roku. Nový projekt by měl být konkurentem jiných seznamovacích služeb, jako je Tinder nebo Match, s jednou hlavní výhodou: bude to funkce uvnitř hlavní aplikace Facebook.



Zatímco funkce je stále ve fázi testování a je k dispozici pouze pro vývojáře Facebooku, na webu 9to5mac se objevily exkluzivní náhledy toho, jak to bude v systému iOS vypadat. Proces vytváření profilu je velmi jednoduchý, začíná s výstrahou, která upozorňuje, že funkce je k dispozici pouze pro vývojáře Facebook. Informuje také uživatele, že data z profilu nejsou sdílena s jejich hlavním profilem ve službě Facebook, což znamená, že dokonce i vaši současní přátelé z Facebooku váš profil na seznamce neuvidí.

Uživatel musí poté určit pohlaví, vybrat svoje zájmy, určit svoji polohu a vybrat obrázek pro svůj profil na seznamce (který se může lišit od hlavního profilu). Po ukončení procesu registrace se uživateli zobrazí náhled profilu. Nastavení nebylo možné dokončit, protože server jednoznačně odmítá registraci, jelikož účet není zaměstnancem společnosti Facebook, ale poskytlo nám to podrobný pohled toho, jak tato funkce bude vypadat.

Zdroj: 9to5mac.com