Apple před pár dny dosáhl významného milníku po překonání ceny 207,39$ za jeden kus akcií, kdy tržní hodnota Applu překonala 1 bilion dolarů a ta se tak stala první soukromou společností na světě, která překonala tento milník. Tim Cook, CEO společnosti Apple je na tento milník samozřejmě patřičně hrdý, ale není to nejdůležitější měřítko.



Místo toho, aby Tim Cook poděkoval zaměstnancům, tak řekl, že je to jejich tvrdá práce a pokud to odmítají, tak se nenechají uspokojit s málem.

Steve Jobs založil Apple v přesvědčení, že síla lidské tvořivosti dokáže vyřešit i ty největší výzvy – a lidé, kteří jsou dost blázni, aby si mysleli, že mohou změnit svět, jsou ti, kteří to dělají. V dnešním světě je naše poslání důležitější než kdy jindy. Naše produkty nejen vytvářejí okamžiky překvapení a rozkoše, posilují lidi po celém světě a obohacují jejich životy a životy druhých. 

Tak jako to Steve vždycky dělal v těchto okamžicích, měli bychom se všichni těšit na jasnou budoucnost Applu a na skvělou práci, kterou společně uděláme. 

Zdroj: macrumors.com