Společnosti Verizon a Apple minulý týden oznámily spolupráci, díky které získáte šest měsíců Apple Music zdarma. Od dnešního dne se stávající i noví zákazníci společnosti Verizon mohou přihlásit k bezplatnému odběru Apple Music.



Zákazníci společnosti Verizon, kteří mají neomezený plán, mohou navštívit Apple Music na webových stránkách společnosti Verizon, aby zahájili proces registrace. Přihlašování pomocí účtu odběratele Verizon je vyžadováno a zákazníci obdrží textovou zprávu s odkazem, který je třeba otevřít v mobilním zařízení. U uživatelů iPhone a Android, kteří již mají nainstalovanou aplikaci stačí otevřít možnosti odběru. Pokud aplikace ještě není nainstalována, otevřete App Store nebo Google Play a stáhněte aplikaci. Apple Music je k dispozici všem předplatitelům Verizon Unlimited, včetně Verizon Plan Unlimited, Go Unlimited, Beyond Unlimited a Above Unlimited.

Zákazníci, kteří se přihlásí ke službě Apple Music, mohou aktivovat bezplatnou zkušební nabídku, ale budou vyzváni k zrušení stávajících odběrů Apple Music, aby nedošlo k dvojímu vyúčtování.

Uživatelé s téměř každým předplaceným plánem společnosti Verizon se mohou přihlásit k bezplatné zkušební verzi Apple Music, kromě rodinného. Zákazníci se stávajícím rodinným plánem Apple Music ho budou muset zrušit, přičemž každá osoba v rodině se přihlásí zdarma ke zkušební verzi zvlášť. Totéž platí pro studentské plány.

Zákazníci, kteří se přihlásili k bezplatnému zkušebnímu plánu a kteří nechtějí zaplatit za předplatné, mohou účet kdykoli zrušit, a to i po registraci.

Zdroj: macrumors.com