Používáte tvrzené sklo na Váš mobilní telefon? Ale jaké? Ochranná skla se velmi liší a doporučujeme Vám, abyste při výběru nehleděli jen na cenu. Jistě Vás totiž nepotěší situace, kdy budete mít neporušené  ochranné sklo, ale displej drahého telefonu bude rozbitý.



Znám jen málo lidí, kteří si neobjednávají ochranná skla za pár dolarů z eBay nebo AliExpressu. Někteří ve snaze ušetřit zaplatili nakonec mnohem více peněz, než ti, kteří si pořídili kvalitní ochranné sklo, protože museli platit ochranu displeje, která například u iPhonu X stojí opravdu hodně.

Dodací doba nekvalitních ochranných skel z Číny je navíc extrémně dlouhá. Pokud budete mít štěstí, dostanete zásilku nejdříve za čtrnáct dní, mnohdy později. Za tu dobu se může s Vaším telefonem stát spousty ošklivých věcí. Sám takovou zkušenost mám, než mi přišlo ochranné sklo, můj iPhone mi spadl a rozbila se celá přední část telefonu, oprava mě vyšla na několik tisíc.

Všem nepříjemnostem se můžete vyhnout, pokud si pořídíme kvalitní ochranné sklo od českého prodejce tvrzenysklo.cz , dodání je rychlé a termín dodání vidíte ještě před objednáním. Nyní nabízí vylepšené tvrzené 3D sklo na iPhone X, je zaoblené a díky novému provedení taktéž chráněné proti zanášení přední kamery a senzorů prachem. Dále je toto sklo pětkrát odolnější než jiná ochranná skla a disponuje oleofobickou vrstvou, takže Váš iPhone bude vypadat čistě a udržovaně. V žádném případě sklo nebrání v používání Face ID nebo 3D Force Touch, vše zůstává stejně citlivé.

Tvrzené 3D sklo na iPhone X od tvrzenysklo.cz je vyrobeno z jednoho kusu a perfektně sedí na Vašem mobilním telefonu, proto je kompatibilní s 95 % ochranných krytů, aniž by došlo k nějakému nadzvedávání. Jako bonus je aplikace tohoto zaobleného tvrzeného skla velmi snadná. Na krabičce je návod v českém jazyce. Pokud si na nalepení skla nevěříte, stačí zajít na kamennou prodejnu, ve které Vám odborníci rádi nalepí tvrzené sklo na Váš telefon zdarma.

Pokud tedy právě nyní nebo kdykoliv v budoucnosti budete vybírat ochranné sklo na mobilní telefon, nedívejte se pouze na cenovku, ale například také na to, za jak dlouho Vám bude ochranné sklo dodáno, zda Vám jej nalepí zdarma na pobočce, či zda nebude sklo nadzvedáváno krytem telefonu.