Bylo zveřejněno již spousta testu iPhone Xs/Xs Max a dnes si ukážeme dva od nejoblíbenějších YouTuberů: JerryRigEverything a PhoneBuff. Zack Nelson, který provozuje kanál JerryRigEverything, uvedl, že jeho vlastní testy prokázaly, že se mýlil.



Nelson uvedl, že byl skeptický vůči tvrzením společnosti Apple o nejodolnějším displeji v telefonu, neboť v loňském roce nebyl spokojený při testování iPhone X. Začal s testem, jako by telefon vypadl z kapsy, když vystupuje z auta a skončil s testem na výšku hlavy – jako by spadnul při telefonování nebo fotografování. Test proběhl také s telefonem nechráněným a druhým v pouzdře. Po posledním testu řekl, že byl velmi překvapen. Telefony jsou stále plně funkční a nepoškozené.

iPhone Xs Max při testu, které provedl David Rahimi, aka PhoneBuff, neuspěl. Postavil tento větší model proti zařízení Samsung Note 9. Uvědomil si, že sklo iPhonu se zdokonalilo více než u Samsungu, ale poslední ze čtyř testů, zanechal velké praskliny na dotykové obrazovce, která nereagovala, takže je zařízení nepoužitelné. Jeho závěrečné skóre bylo: 37 pro Note 9, 36 pro iPhone Xs Max.

Zdroj: 9to5mac.com