Dropbox Paper připravuje novou aktualizaci, která nabízí možnost vložit tři nové typy obsahu. Uživatelé nyní mohou snadněji pracovat s možností zahrnout náhledy souborů složek Dropbox, Airtable a diagramů Lucidchart.



Uživatelé budou moci přidat složku Dropbox, obsah Airtable nebo obsah Lucidchart přímo do svých dokumentů Dropbox Paper.

Složky Dropbox

Nyní, když vložíte odkaz do složky Dropbox, můžete vidět všechny soubory v něm – a dokonce i procházet podsložky – aniž byste museli opustit dokument Paper. A kdykoli se změní obsah složky, bude náhled v dokumentu Paper automaticky aktualizován.

Funkce Airtable

Kombinace funkcí tabulek a databází vám pomůže uspořádat vaši práci. Díky nové podpoře Airtable stačí přidat kód pro vložení a aplikace Paper zobrazí náhled v kterémkoli pohledu, který jste vybrali – hlavní, probíhající, galerie, formulář nebo kalendář.

Schémata Lucidchart

Stejně jako vám umožňuje pracovat s kolegy na dokumentech, Lucidchart vám pomůže spolupracovat na vývojových diagramech, organizačních schématech a dalších. Kombinujte dva nástroje dohromady a můžete sdělovat nápady mnoha různými způsoby – to vše na jednom místě. Nyní, když vložíte přístupový odkaz Lucidchart do dokumentu Paper, uvidí ostatní automaticky generovaný náhled přímo v dokumentu.

Zdroj: 9to5mac.com