Společnost Apple nyní přijímá předběžné objednávky pro nové modely iPhone Xs a Xs Max prostřednictvím svého online obchodu a prostřednictvím aplikace Apple Store.



K dispozici jsou ve velikostech obrazovky 5,8 a 6,5 ​​palce, iPhone Xs a Xs Max jsou vybaveny OLED displeji s podporou Dolby Vision, HDR 10. Vypadají jako iPhone X, s rámečky z nerezové oceli a skleněnými těly, ale je zde i nová zlatá barva, zlepšená izolace IP68 (úplná vodotěsnost) a vnitřní prvky byly upgradovány. Nové telefony jsou vybaveny čipem A12, který je rychlejší a efektivnější než čip A11, který je umístěn v iPhone 8, 8 Plus a iPhone X.

Odblokování pomocí Face ID je rychlejší než u předchozích modelů a systém kamery se dvěma objektivy byl upgradován s větším senzorem pro ostřejší fotografie při nízkém osvětlení. K dispozici je i nová funkce Smart HDR, která přináší více detailů na fotografiích a nové hloubkové ovládání, které umožňuje nastavitelnou hloubku ostrosti.

Předběžné objednávky jsou k dispozici v zemích, kde se vydává první vlna, včetně Austrálie, Belgie, Kanady, Číny, Dánska, Finska, Francie, Německa, Guernsey, Hongkongu, Nizozemí, Nový Zéland, Norska, Portugalska, Portorika, Saúdské Arábie, Singapuru, Španělska, Švédska, Švýcarska, Tchaj-wanu, Spojených arabských emiráů, Spojeného království a USA.

Všichni hlavní dopravci z USA – Verizon, AT & T, Sprint a T-Mobile – přijímá předběžné objednávky nových zařízení, stejně jako mnoho jiných dopravců po celém světě. Hlavní maloobchodníci online, včetně společnosti Best Buy a Target, také akceptují předběžné objednávky, které začínají dnes.

Ceny za iPhone Xs začínají na 999 dolarů za 64 GB úložného prostoru, 256 GB úložného prostoru stojí 1149 dolarů a 512 GB úložného prostoru za 1349 dolarů. Cena za iPhone Xs Max začíná na 1099 dolarů za 64 GB úložného prostoru, přičemž 256 GB úložného prostoru stojí 1249 dolarů a 512 GB 1449 dolarů. Zákazníci, kteří úspěšně podají objednávku, mohou počítat s tím, že jim nový iPhone bude doručen 21. září, což je oficiální datum zahájení prodeje iPhone Xs a Xs Max.

Zdroj: macrumors.com