Populární výrobce příslušenství Satechi dnes představil svoje nejnovější klávesnice pro uživatele Macu. Kabelová i bezdrátová varianta nabízí rozšířené rozložení klávesnice v barvách, které znáte ze zařízení Apple.



Satechi uvádí, že nejnovější klávesnice jsou navrženy s vylepšenými klávesami které umožňují rychlé a přesné psaní. Satechi se stala oblíbenou alternativou ke klávesnici Magic Keyboard od Apple a společnost doufá, že tento trend bude pokračovat i nyní. Satechi nabízí klávesnici za poněkud přijatelnější cenu, stojí 79,99 dolarů ve srovnání s klávesnicí od Apple, která stojí 129 dolarů. Apple nabízí pouze bezdrátovou variantu, zatímco Satechi nabízí i kabelovou variantu za cenu 59,99 dolarů.

Bezdrátová klávesnice Satechi vydrží až 80 hodin nabitá a pohotovostní doba je až 100 dní. Klávesnice se nabíjí přes rozhraní USB-C, což je v porovnání s jinými bezdrátovými klávesnicemi na trhu slušné. Kromě toho můžete bezdrátovou klávesnici Satechi spárovat s až třemi různými zařízeními, obshauje speciální klávesy, které usnadňují přepínání. Kabelová klávesnice se připojuje přes rozhraní USB-A. Klávesnice jsou nyní k dispozici ve stříbrné barvě a tento měsíc budou dostupny v šedé, zlaté a růžové.

Zdroj: 9to5mac.com