Oprava iPhonu Praha 5 – Výměna displeje, baterie, sluchátka a další problémy, které mohou trápit Váš iPhone. Oprava na počkání, bez objednání!



Rozbitý displej, špatná výdrž baterie, tiché sluchátko. Tři nejčastější problémy, které mohou trápit Váš iPhone. Kde si nechat iPhone opravit, aby ho zmíněné problémy netrápili a ještě jste nemuseli čekat několik dní, než Vám opravený iPhone vrátí?

Oprava iPhonu Praha 5 – Tvrzenýsklo.cz

Ideální variantou může být iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz, zde si můžete nechat opravit iPhone na počkání. Po dobu opravy můžete počkat přímo na prodejně, kde Vám je k dispozici pohodlné křeslo, wifi připojení a káva zdarma! Čekání na opravu si můžete zpříjemnit čtením magazínů jako je Forbes nebo SuperApple, které pro Vás jsou připraveny.

Výměna displeje v iPhonu

Výměna displeje probíhá u všech druhů iPhonu (kromě iPhonu X) na počkání. Při výměně displeje u iPhonu 6s a novějšího modelu dochází samozřejmě k navrácení. Samozřejmě Vám je vráceno Vaše původní domovské tlačítko i proximity senzor, takže zůstává zachována funkce TouchID. Navíc ke každé výměně displeje dostanete nové Tvrzené sklo na iPhone zdarma!

Výměna baterie v iPhonu

Výměna baterie v iPhonu je ve většině případů velice rychlým servisním zákrokem, při kterém se v servisu příliš dlouho neohřejete. Většinou si nestihnete ani dopít kafe a je iPhone opravený! Přibližným časem opravy je 15 minut. Nová baterie je v iPhonu přilepena lepícími proužky, které používá i společnost Apple k uchycení baterie.

Jakýkoliv servisní zákrok není třeba objednávat předem, stačí navštívit kamennou prodejnu a nechat si iPhone opravit. Pokud si chcete ovšem zajistit přednost před zákazníky, kteří přijdou na opravu iPhonu bez objednání, stačí udělat klasickou objednávku zde. Obratem Vás bude kontaktovat technik, se kterým se domluvíte na ideálním čase, který Vám bude vyhovovat. Oprava iPhonu je možná i mimo otevírací dobu!

Kde se nachází kamenná prodejna Tvrzenýsklo.cz?

Kamenná prodejna se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5. Přibližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. Zaparkovat je možné 30 metrů od prodejny na hlídaném parkovišti. Parkovné Vám bude po dobu opravy proplaceno! Servisní zákrok můžete objednat také pomocí  telefonního čísla uvedeného v sekci KONTATKY zde. Na telefonním čísle si i můžete nechat poradit, zdali se vyplatí iPhone opravovat. Pokud tedy sháníte iPhone servis, kde si nechat spolehlivě opravit iPhone, Tvrzenýsklo je ideální volbou!