S vydáním macOS Mojave dnes vývojáři aplikací třetích stran vydávají aktualizace, aby využili funkce jako je tmavý režim a další nové doplňky obsažené v Mojave. V dnešním článku se podíváme na seznam významných aplikací, které tuto aktualizace již mají.



1Password – Aplikace pro správu hesel 1Password představuje podporu pro tmavý režim, který se sjednotí přímo s operačním systémem macOS Mojave.

Nová aktualizace obsahuje také rozšíření Safari, které usnadňuje zadávání informací do webových stránek programu Safari, je vybavena novým zabezpečením, takže k nim nemohou přistupovat jiné procesy v počítači, což je v souladu se službou v softwaru macOS Mojave, který společnost Apple představila, aby byl bezpečnější.

Banktivity – Aplikace pro správu osobních financí získává aktualizaci, která přidává podporu pro tmavý režim. Verze 7 také obsahuje rozšířené funkce vyhledávání, možnosti přizpůsobení souhrnného zobrazení, podpora kalendáře a další.

Things 3 – I tato populární aplikace získává podporu tmavého režimu a automaticky se změní na základě uživatelského nastavení v operačním systému Mojave, ale existují také vlastní ovládací prvky. Nový tmavý motiv je k dispozici také pro zákazníky, kteří používají starší verze softwaru macOS. Aplikace je k dispozici za 1 290 Kč.

OmniFocus 3 – Aplikace pro správu úloh dnes získává velkou aktualizaci, má přepracované, modernizované rozhraní. Obsahuje značky pro lepší organizaci, sledování úkolů a událostí v kalendáři v pořadí a vylepšené opakované úlohy. OmniFocus nabídl tmavý režim již dříve a funguje skvěle s macOS Mojave.

Agenda – Aplikace pro přidávání poznámek přidala nové tmavé téma pro macOS Mojave a byla navržena tak, aby se aktivoval, když jste Mac nastavili na tmavý motiv a aby využívala vzhled rozhraní ale zachovala si moderní styl aplikace. Nový tmavý motiv je také dostupný v starší verzi softwaru macOS.

Transmit – Aplikace Panic Transmit 5 pro přenos souborů byla aktualizována novým tmavým tématem, který odpovídá tmavému režimu v macOS Mojave.

Fantastical 2 – Populární aplikace Fantastical 2 byla aktualizována a obsahuje také podporu tmavého režimu. Neexistuje žádný nový vzhled aplikace, ale vestavěný tmavý motiv je aktivován, kdykoli je zapnutý v Mojave. Aplikace stojí 1 050 Kč.

Zdroj: macrumors.com