Společnost Apple 21. září zahájila první vlnu prodeje nových modelů iPhone Xs a Xs Max. V ČR bude prodej těchto modelů zahájen 29. záři a již nyní si je můžete prohlédnout na stránkách společnosti Apple.



Nyní už máme k dispozici porovnání fotografií pořízených iPhonem X a iPhonem Xs Max. Oba modely obsahují dvojitý 12MP fotoaparát s širokoúhlým objektivem a teleobjektivem. Rozdíl mezi oběma modely je pouze ten, že iPohone Xs Max má portrétní režim s vylepšeným efektem bokeh a ovládáním hloubky ostrosti a Smart HDR. S iPhonem X pořídíte skvělé fotografie, ale iPhone Xs Max opravdu dokáže zachytit snímky, které by na iPhone X byly při slabším osvětlení tmavší. První fotografie je pořízena iPhonem X a druhá iPhonem Xs Max.
Smart HDR je zásadní zlepšení kamerového systému iPhone Xs Max. To platí jak pro přední, tak i zadní kameru, včetně panoramatického režimu. Všimněte si, jak detail v oblacích není zachycen na první fotografii pořízenou iPhonem X, ale jasně se tyto detaily objeví na druhé fotografii pořízenou iPhonem Xs Max.

 

Dále zde máme fotografie, které byly pořízeny 2x optickým zoomem. První fotografie je pořízena iPhonem X a druhá iPhonem Xs Max.

Zdroj: 9to5mac.com