Volta XL je nový USB-C kabel pro rychlé nabíjení, který obsahuje vestavěný magnetický konektor, který se podobá konektoru MagSafe, který Apple odstranil z MacBooku při přechodu na napájení USB-C.



Můžete si předběžně objednat Volta XL ode dnes za 35 dolarů (22% sleva). Všechny kabely nejsou vytvořeny stejně, pokud jde o rychlost nabíjení. Mnoho levnějších USB-C kabelů na trhu vám nedovolí rychlé nabíjení a to znamená, že kabely jako Volta XL mohou být až o 70% rychlejší při nabíjení vašich zařízení ve srovnání s konkurencí. Jak je znázorněno na obrázku, magnetický konektor umožňuje připojení i odpojení od vašeho MacBooku nebo MacBooku Pro snadno, zatímco je při používání bezpečně připojen.

Dokonce i s magnetickým konektorem je stále schopen dodat až 87W, což vám dává dostatečné nabití MacBooku Pro. Naleznete zde také inteligentní indikátor LED podobný tomu u vašeho MacBooku, který vás informuje o stavu nabíjení. Volta XL navíc obsahuje doživotní záruku, což není něco, co nabízí mnoho dalších kabelů na trhu. Vyzkoušejte také kabel Volta Original, který neobsahuje rychlé nabíjení, ale přichází s vyměnitelnými konektory pro různá zařízení včetně iPhonů a iPadů.

Zdroj: 9to5mac.com