Dne 21. září byl zahájen oficiální prodej noých iPhone Xs a Xs Max. K dostání jsou v prodejnách společnosti Apple a dále jsou na základě objednávky dodávány zákazníkům po celém světě.



Redakci serveru MacRumors byl dodán jeden z nových modelů iPhone Xs Max a natočila video, na kterém srovnává velikost displeje Xs Max s modely iPhone 8 Plus, iPhone X a posledním modelem Samsungu Galaxy.

Displej iPhonu Xs Max má velikost 6,5 palce a představuje největší obrazovku, kterou Apple kdy představil. Velikost displeje Xs Max je mnohem větší než u iPhone X, ale je menší než iPhone 8 Plus i přes to, že má větší displej. Ve srovnání s posledním modelem Samsung Galaxy má iPhone Xs Max displej menší.

Nový iPhone Xs Max je velkolepý a díky tenkému tělu o tloušťce 7,7 mm je překvapivě lehký. Větší displej vypadá neuvěřitelně a je úžasné na něm sledovat videa, fotografie nebo když na něm hrajete hry.

Identifikace obličeje v iPhone XS Max je o něco rychlejší díky vylepšenému čipu A12 Bionic. Procesor A12 je o 15 procent rychlejší než A11, což není příliš nápadné, ale to vede k mnohem lepší životnosti baterie. iPhone Xs Max má o 1,5 hodiny delší výdrž baterie než iPhone X. Přestože iPhone Xs Max používá stejný 12 megapixelový systém se dvěma objektivy jako iPhone X, má některé vnitřní vylepšení, které vytvářejí výrazně lepší fotky.

https://youtu.be/6HZr4unloOM

Zdroj: macrumors.com