Ming-Chi Kuo uvedl, že v prvním čtvrtletí roku 2019 vydá Apple vylepšené AirPods s podporou bezdrátového nabíjení. Kuo také uvedl, že AirPods s novým designem by měli vyjít začátkem roku 2020.



Kuo předpovídá dramatický růst prodeje AirPods z 16 milionů jednotek v roce 2017 na více než 100 milionů do roku 2021. Říká, že je to nejoblíbenější příslušenství od Apple. Kuo označuje nové AirPods jako model s podporou bezdrátového nabíjení, což vypadá na pouzdro s podporou bezdrátového nabíjení, které společnost Apple původně oznámila s podložkou AirPower v září 2017. Dále říká, že nové pouzdro AirPods bude mít i nové vnitřní komponenty „rigid-flex board“, které budou dražší při výrobě.

Kuo nezná podrobnosti o tom, jak bude vypadat zcela nový design AirPods. Předchozí zprávy naznačují vlastnosti jako odolnost proti potu, integrace Siri a další. Také v dnešní zprávě vůbec nezmínil nic o podložce AirPower, a to navzdory zřejmé souvislosti mezi pouzdrem AirPods a AirPower. V říjnové zprávě sdělil, že očekává nové AirPods a AirPower koncem roku 2018 nebo začátkem roku 2019.

Zdroj: 9to5mac.com