Aplikace Launch Center Pro, která nabízí rychlé přístupové zkratky pro každodenní úkoly, dnes vydala velkou aktualizaci, která přidává spoustu nových funkcí. Verze 3.0 zavádí podporu NFC, která umožňuje aktivaci akcí pomocí vlastních samolepek.



Podpora NFC je k dispozici pro iPhone 7 a novější. Samolepky NFC lze zakoupit v aplikaci Launch Center Pro a prostřednictvím webových stránek společnosti Contrast. Samolepky NFC mohou být spojeny s různými akcemi a při spuštění se zobrazí upozornění. Takže například můžete na svůj noční stolek umístit samolepku, která spustí zkratku zobrazující seznam alarmů, který se pak automaticky objeví, když na ní umístíte iPhone XS, XS Max nebo XR, nebo můžete umístit nálepku do auta, která automaticky odešle zprávu.

Existují nekonečné možnosti pro úkoly, jako je spuštění scén HomeKit, spuštění hudby nebo podcastů a další. Nová pokročilá funkce plánování je navržena tak, aby vám umožnila přiřadit více než jeden plán jedné akci. Do aplikace byly přidány nové motivy, včetně tématu „True Black“ určeného pro zařízení s OLED displejem. Přidána byla podpora pro iPhone XR, iPhone XS a iPhone XS Max a tato verze je univerzální, což znamená, že speciální aplikace pro iPad byla z App Store odebrána. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Zdroj: macrumors.com