Společnost ConnectSense, jedna z prvních společností, která představila inteligentní zásuvku s podporou HomeKit, dnes oznámila uvedení produktu Smart Outlet 2, který je druhou generací Samrt Outlet.



Stejně jako jeho předchůdce, Smart Outlet 2 obsahuje dvě samostatně řízené zásuvky, které nahradí standardní sadu zásuvek spolu s portem 2,4 A USB pro nabíjení iPhonů a iPadů. Smart Outlet 2 se připojuje k WiFi, takže není vyžadován žádný rozbočovač. Kromě HomeKit pracuje také s inteligentními domácími systémy Amazon a Google. Každá zásuvka může být použita k ovládání samostatného zařízení prostřednictvím aplikace ConnectSense, aplikace Domácnost a hlasových příkazů Siri.

Pomocí aplikace ConnectSense, Smart Outlet 2 také poskytuje podrobnosti o spotřebě energie a umožňuje vám vědět, jak dlouho je zařízení zapojeno. Prostřednictvím HomeKit lze připojit Smart Outlet 2 ke scénám společně s dalšími produkty HomeKit a lze vytvořit automatizaci, aby se zařízení mohly v určitou dobu používat. Smart Outlet 2 lze zakoupit z webové stránky ConnectSense za 59 dolarů.

Zdroj: macrumors.com